Projectinformatie

Adres

Gildekamp 8 Cuijk

Bouwjaar

2023

In cijfers

36 zorgstudio's

Projecten

__Toekomstgericht vastgoed

__Zorg

Woonzorgcomplex Cuijk

Dunavast ontwikkelt en realiseert in samenwerking met Sonneborgh het vastgoed aan de Gildekamp 8 te Cuijk naar een duurzaam en toekomstbestendig woon- en zorgcomplex.

Het voormalige kantoorpand aan Gildekamp 8 te Cuijk dateert uit 2000 en wordt volledig getransformeerd én verduurzaamd naar een aantrekkelijke woon- en zorglocatie. Na realisatie van de verbouwing heeft het complex Energielabel A+++. Het complex biedt dan plaats aan 36 zorgstudio’s voor cliënten van zorgorganisatie Woonzorgnet. De toekomstige bewoners krijgen naast een eigen studio van circa 30 m2 gebruiksoppervlak de beschikking over een grote en sfeervolle (gezamenlijke) woonkamer om elkaar te ontmoeten en waar activiteiten worden georganiseerd, overige algemene voorzieningen en een zeer ruime tuin.

Woonzorgnet is een middelgrote zorgaanbieder die zowel ambulant als in kleinschalige woonvoorzieningen mensen met een GGZ-indicatie ondersteunt bij wonen, sociale relaties, werken en zinvolle dagbesteding. Bij deze zorgonderneming staan de mensen centraal. Zij krijgen de aandacht en ondersteuning die nodig is voor een gelijkwaardige plek (terug) in de maatschappij.

De bouwwerkzaamheden zijn onlangs gestart en oplevering staat gepland in het derde kwartaal van 2023. Na oplevering huurt Woonzorgnet het volledige complex langjarig ten behoeve van haar cliënten. Sonneborgh zal het project na oplevering in het Zorgwoningfonds Sonneborgh IV structureren.

 

Projectinformatie

Adres

Gildekamp 8 Cuijk

Bouwjaar

2023

In cijfers

36 zorgstudio's

Gerelateerde projecten