Projectinformatie

Adres

Sneek

Bouwjaar

2022

In cijfers

48 zorgeenheden, voor bewoners met dementie of andere (zware) zorgindicatie

Projecten

__Toekomstgericht vastgoed

__Zorg

Zorgcomplex de Harste Sneek

In samenwerking met Thuismakers heeft Dunavast een plan ontwikkelt voor ouderenhuisvesting in Sneek. De kavel in Sneek is in december 2020 door Dunavast verworven, waarna in de compacte periode van één jaar het plan is ontwikkelt en de omgevingsvergunning is afgegeven. Het plan (en kavel) is verkocht aan Thuismakers ten behoeve van hun zorgformule @Wonen bij September.

Deze ontwikkeling bestaat uit 48 zorgeenheden, voor bewoners met dementie of andere (zware) zorgindicatie. De locatie bevindt zich aan de westzijde van Sneek. Op deze grens zijn grootschalige voorzieningen gehuisvest met een maatschappelijke functie zoals verschillende scholen (De Bogermanschool, Nordwin College en ROC Friese Poort), maar ook het plaatselijke ziekenhuis.

Met deze ontwikkeling heeft Dunavast op efficiënte wijze optimaal gebruik kunnen maken van de kansen in de markt. Hierdoor konden processen als het verkrijgen van een omgevingsvergunning in afstemming met de gemeente Sneek zonder vertraging worden uitgevoerd.

 

Projectinformatie

Adres

Sneek

Bouwjaar

2022

In cijfers

48 zorgeenheden, voor bewoners met dementie of andere (zware) zorgindicatie

Gerelateerde projecten