Hotel Noordsee Ameland Fletcher Dunavast

Nieuw hoofdstuk voor Hotel Noordsee op Ameland door aankoop Dunavast

Leiden 25 maart 2024 – Dunavast kondigt met genoegen aan dat ze Hotel Noordsee op Ameland hebben verworven. Het hotel zal verder gaan onder de vlag van Fletcher Hotels. Het vooruitzicht van uitgebreide renovatie- en verduurzamingsinitiatieven belooft een mooie toekomst voor deze geliefde bestemming. Dit markeert niet alleen de overgang van eigendom, maar ook een voortzetting van  een veelbelovende samenwerking tussen Dunavast en Fletcher Hotels.

Hotel Noordsee, gelegen in het schilderachtige dorp Nes op Ameland, is een bestemming met 56 hotelkamers en 54 appartementen/suitekamers. Het hotel biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een bar, restaurant, terras, zwembad, wellnessfaciliteiten en vergaderzalen. Door de jaren heen heeft het hotel een solide reputatie opgebouwd in het verwelkomen van gasten van over de hele wereld, die worden aangetrokken door de charme van het eiland.

De samenwerking tussen Dunavast en Fletcher Hotels belooft veel goeds voor de toekomst van Hotel Noordsee. Fletcher Hotels staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en gastvrijheid, en hun betrokkenheid bij het hotel belooft een positieve impuls te geven aan de lokale gemeenschap en de toeristische sector op Ameland.

Aart Jan Verdoold, CEO van Dunavast, is optimistisch over de toekomst van het hotel onder de vleugels van Fletcher Hotels: “Met de afronding van deze transactie zijn wij verheugd om een samenwerking aan te gaan met Fletcher Hotels, een gerenommeerde naam in de gastvrijheidsindustrie. Samen zullen we streven naar het optimaliseren van de gastervaring en het positioneren van Hotel Noordsee als een topbestemming op Ameland.”

De renovatie- en verduurzamingswerkzaamheden die gepland zijn voor Hotel Noordsee zullen het hotel in staat stellen om te floreren als een modern en duurzaam familiehotel. Deze investeringen zullen niet alleen het comfort en de voorzieningen voor gasten verbeteren, maar ook bijdragen aan het behoud van de natuurlijke schoonheid van het eiland.

Met een gedeelde visie op gastvrijheid en duurzaamheid, kijken Dunavast en Fletcher Hotels uit naar een vruchtbare samenwerking die Hotel Noordsee zal helpen om zijn positie als een toonaangevende bestemming op Ameland te versterken en te behouden.

Naast deze verwerving is Dunavast samen met Kontour Vastgoed BV (VolkerWessels) actief op Ameland als initiatiefnemers van de herontwikkeling van Fletcher ‘d Amerlander Kaap te Hollum.