Ontwikkelen

Vastgoed dat de tand des tijds moeiteloos doorstaat

Benieuwd naar de mogelijkheden?
ontwikkelen-gebouw
onwikkelen-hotel

Onze visie op ontwikkelen

Bij Dunavast gaat het om meer dan alleen bouwen; het gaat om het vormgeven van de toekomst. Onze aanpak is geworteld in diepgaand onderzoek naar locatie, omgeving en de unieke behoeften van elke plek. Met deze kennis ontwikkelen we creatieve en toekomstgerichte plannen, die flexibel inspelen op veranderende omstandigheden.

We streven ernaar gedurfde projecten te realiseren die niet alleen stedelijke landschappen transformeren, maar een blijvende positieve impact hebben op gemeenschap, omgeving en gebruikers.

Samen transformeren we Zorg, Food en Wonen

zorg-thumb

Zorg

Wij richten ons op het creëren van toekomst-bestendige zorgfaciliteiten die die comfort, efficiëntie en welzijn bevorderen, zowel voor patiënten als zorgverleners.

food-thumb

Food

De foodsector is een gebied van enorme potentie. Hier focussen we op het ontwikkelen van state-of-the-art productie-, verwerkings- en distributiefaciliteiten die inspelen op de snel veranderende eisen van de voedselindustrie.

wonen-thumb

Wonen

We combineren esthetiek met functionaliteit. Onze woonprojecten variëren van stedelijke appartementen tot gezinswoningen, elk ontworpen om een harmonieuze balans te vinden tussen comfort, duurzaamheid en moderne levensstijl.

hotel-sideview

Iedere steen vertelt een verhaal

Dunavast richt zich op Nederlandse beleggingen in het vastgoed en ontwikkelingen in hoogwaardige vastgoedprojecten. Wij gaan voor een optimale verhouding tussen risico en rendement, gecombineerd met een doordachte en degelijke financiering. We doen uitgebreid onderzoek naar de locatie, omgeving en behoefte. Dit resulteert in projecten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en positief bijdragen aan de levenskwaliteit in woongebieden.

Durven en doen

Dunavast durft buiten de gebaande paden te treden, omdat daar de kansen liggen voor echt succes. Indien nodig nemen we een andere route, omdat deze slimmer is. Als er nog geen pad is dan creëren wij deze. Wij durven én doen en laten dat zien.

Innovatief en toekomstgericht

Dunavast staat voor het creëren van unieke, innovatieve vastgoedprojecten die verder kijken dan het heden. Door ons te richten op toekomstbestendige en flexibele ontwerpen, garanderen we dat onze ontwikkelingen niet alleen nu relevant zijn, maar ook inspelen op de behoeften van morgen.

Relevante projecten

Meer zien? Bekijk

Veelgestelde vragen

In welke mate betrekt Dunavast de gemeenschap?

Gemeenschapsbetrokkenheid is essentieel in ons ontwikkelingsproces. We voeren uitgebreid overleg met lokale belanghebbenden om te zorgen dat onze projecten aansluiten bij hun behoeften en wensen.

Hoe waarborgt Dunavast de duurzaamheid?
Wat maakt een ontwikkelingsproject van Dunavast uniek?
Hoe zorgt Dunavast voor innovatie in ontwikkeling?