Martha-Flora-Oegstgeest-Dunavast

Bogor en Dunavast ontwikkelen zorgvilla in Oegstgeest

Bogor Projectontwikkeling B.V. en Dunavast B.V. ontwikkelden gezamenlijk een zorgvilla voor Martha Flora in Oegstgeest. De zorgvilla omvat 20 zorgappartementen in het hoger segment. Nog deze maand zal de overdracht van de ontwikkeling aan eindbelegger Aedifica NV plaatsvinden.

Op de locatie waar in het verleden de sportvelden van ASC waren gesitueerd is nu een nieuwe woonwijk ontstaan: Park Duivenvoorde. Aan de entree van het gebied verrijst straks een fraai vormgegeven zorgvilla met een grote daktuin voor haar bewoners. In de villa met hoogwaardige voorzieningen zijn diverse gemeenschappelijke ruimten opgenomen en 20 individuele zorgstudio’s, zodat bewoners zich in alle privacy kunnen terugtrekken.

De nieuwe zorgvilla in Oegstgeest vormt een uitstekende aanvulling op het huidige aanbod van Martha Flora en de toenemende vraag voor waardevolle huisvesting en onderscheidende zorg bij dementie in het hoger segment.

De ontwikkeling beschikt over een onherroepelijke bouwtitel. Dit betekent dat er medio mei 2021 gestart wordt met de bouw, waarna de villa in het voorjaar van 2022 opgeleverd zal worden aan Martha Flora. Kwadraat bouw Leerdam bv verzorgt de bouw van de zorgvilla.

#zorgvastgoed#ontwikkeling#nieuwbouw