Persfoto-Martha-Flora-Crdl

Dunavast en Bogor realiseren Martha Flora zorgvilla in Oegstgeest

Ruim een jaar na de start van de bouw leveren Dunavast Development B.V. en Bogor Projectontwikkeling B.V. opnieuw een zorgvilla met 20 zorgstudio’s op aan Martha Flora en eindbelegger Aedifica. De eerste bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen in de beschermde comfortabele zorgomgeving van het woon-zorgcomplex met de luxe van een eigen studio.

Martha Flora Oegstgeest is gevestigd aan de Spaargarenstraat in de nieuwbouwwijk ‘park Duivenvoorde’. Het particuliere woon-zorgcomplex biedt de allerbeste, meest persoonlijke zorg aan ouderen met dementie. De bewoners hebben ieder een eigen comfortabele studio tot hun beschikking en een prachtige ruime gezamenlijke daktuin. Daarbuiten beweegt men zich in een beschermde leefomgeving: de Meander.

De directie van Dunavast en Bogor, Aart Jan Verdoold en Jan Bouter, bezochten op donderdag 28 september jl. de sfeervolle zorgvilla en maakten kennis met de bewoners en het vaste team van zorgspecialisten. De bewoners konden rekenen op een mooi cadeau ter gelegenheid van de opening van de nieuwe zorgvilla: een Crdl (Cradle).

De Crdl is een prachtig zorginstrument dat mensen via aanraking en geluid verbindt. Zo ontstaat een betekenisvol contact tussen mensen met dementie en hun dierbaren of zorgverleners.

Martha-Flora-Oegstgeest