Dunavast is trotse partner van Jinc

Bij Dunavast draait het niet alleen maar om vastgoeddeals, ook kijken wij goed waar wij waarde kunnen toevoegen aan maatschappelijke vraagstukken en oplossingen. Gisteren vond de ondertekening met Jinc plaats, een stichting die zich inzet voor de toekomst van jongeren op de arbeidsmarkt. In aanwezigheid van Fay Tulling en Asmae Alloui (Jinc) en Silvia Jolink (Dunavast) werd de laatste handtekening gezet en gaan wij de komende jaren een prachtige samenwerking aan wij waar enorm naar uit kijken!

Jinc Ondertekening Dunavast

Over Jinc
Ieder kind heeft talent. Ook de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een Nederland waarin íeder kind kansen krijgt.

Om dat te bereiken, helpt JINC kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 65.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

JINC organiseert haar programma samen met het onderwijs en ruim 500 partners uit het bedrijfsleven. Dunavast draagt sinds 2022 financieel bij om de JINC projecten mogelijk te maken en stelt medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, in de rol van trainer of coach. De ervaring leert dat vreemde ogen dwingen en dat de expertise van professionals jongeren inspireert. Wij krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in ons bedrijf. Zo versterken wij onze binding met de maatschappij en bieden deelnemende werknemers een inspirerende ervaring. ‘Met deze langjarige verbintenis willen wij Jinc niet alleen een financiële impuls geven, maar juist veel contact hebben met de leerlingen en hen de gelegenheid geven met ons mee te kijken, mee te nemen naar projecten en gebruik te maken van ons netwerk en expertise.’ aldus Silvia Jolink, Organisatie en Communicatiemanager bij Dunavast.