Commercieel

Bouwen aan beleving, investeren in gastvrijheid

Benieuwd naar de mogelijkheden?
header-commercieel-hotel
interior

Onze visie op commercieel

Bij Dunavast geloven we dat de essentie van commercieel vastgoed ligt in het creëren van uitzonderlijke gastervaringen; ze zijn het toneel waar herinneringen worden geschapen. Onze expertise in de ontwikkeling van commercieel vastgoed streeft ernaar ruimtes te creëren die niet alleen functioneel en esthetisch aantrekkelijk zijn, maar die ook de lokale cultuur versterken en bijdragen aan een duurzame toekomst.

Beleggend ontwikkelen, ontwikkelend beleggen

employee

Beleggen

De beleggingsfilosofie van Dunavast binnen commercieel vastgoed is gericht op het creëren van toegevoegde waarde op lange termijn. We kiezen voor projecten met een optimale verhouding tussen risico en rendement, gecombineerd met een doordacht financiering.

construction

Ontwikkelen

Onze strategie voor het ontwikkelen van commercieel vastgoed richt zich op het creëren van veelzijdige, duurzame en strategisch geplaatste locaties die bedrijvigheid en innovatie stimuleren. Ons team is voortdurend op zoek naar onontdekte juweeltjes en die de potentie hebben om uit te groeien tot hotspots.

hotel-sideview

Strategische positionering en marktverzadiging

De concurrentie in het commercieel vastgoed is hevig, en een verzadigde markt kan het lastig maken om op te vallen. Dunavast gaat deze uitdaging aan door niet alleen te focussen op de locatie, maar ook op het creëren van unieke vastgoedconcepten die een blijvende indruk maken en onderscheidend zijn in de markt. Onze aanpak zorgt ervoor dat onze klanten de aandacht trekken van de juiste doelgroep.

Locatie en toegankelijkheid

Het vinden van de juiste locatie voor commercieel vastgoed kan een uitdaging zijn. Dunavast maakt gebruik van grondige marktanalyses om strategisch gelegen vastgoed te ontwikkelen dat optimale zichtbaarheid en bereikbaarheid biedt, essentieel voor commercieel succes.

Duurzaamheid en operationele kosten

Duurzaamheid staat hoog op de agenda binnen het commercieel vastgoed, maar kan gepaard gaan met zorgen over de kosten. Dunavast streeft ernaar deze zorg weg te nemen door slimme, energie-efficiënte ontwerpen die de operationele kosten verlagen en tegelijkertijd bijdragen aan een groene toekomst.

Relevante projecten

Meer zien? Bekijk

Veelgestelde vragen

Hoe zorgt Dunavast ervoor dat hun zorgvastgoed aansluit bij de actuele behoeften in de zorg?

Dunavast werkt nauw samen met zorgprofessionals en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorgsector. Hierdoor kunnen we ons zorgvastgoed zo ontwikkelen dat het niet alleen nu, maar ook in de toekomst, optimaal aansluit bij de behoeften van zorgverleners en patiënten.

Hoe waarborgt Dunavast de duurzaamheid?
Kan Dunavast ondersteuning bieden bij de financiering?