Over ons

Dunavast richt zich op Nederlandse beleggingen in het vastgoed en ontwikkelingen in hoogwaardige vastgoedprojecten. Wij gaan voor een optimale verhouding tussen risico en rendement, gecombineerd met een doordachte en degelijke financiering. We doen uitgebreid onderzoek naar de locatie, omgeving en behoeften.

Wij durven buiten de gebaande paden te treden, omdat daar de kansen liggen voor echt succes. Indien nodig nemen we een andere route, omdat deze slimmer is. Als er nog geen pad is dan creëren wij deze. Wij durven én doen en laten dat zien.

Met bevlogenheid, creativiteit, innovatief vermogen en krachtig ondernemerschap heeft het team van Dunavast zich sinds 2007 sterk gepositioneerd in de vastgoedbranche. De nadruk van onze portefeuille ligt op woon-, zorg- en foodprojecten.

Dunavast gaat voor optimalisatie van processen en het creëren van échte toegevoegde waarde voor de gebruiker, opdrachtgever en de omgeving.

Aart Jan Verdoold

Tijdens zijn hoedanigheid als CEO bij GREEN Real Estate, richtte Aart Jan in 2007 al Dunavast op. Inmiddels bestaat de portefeuille uit veel mooie objecten en projecten waar Aart Jan zijn enthousiasme, creativiteit en ondernemerschap in kwijt kan. Zijn ambitie: de portefeuille nog verder uitbreiden met toekomstgerichte projecten die écht waarde toevoegen voor huurders, gebruikers en de omgeving. Samen met een slagvaardig team en een vitaal netwerk is Dunavast een betrouwbare en innovatieve partner voor projecten op het gebied van huisvesting, zorg en food.

Wilt u meer weten of met Aart Jan in contact komen? Bel 088-2555770 of neem contact op via de website.

“Ondernemen is het nemen van gecalculeerde risico’s”