03_Waddinxveen_CottagePark_Dunavast
_DSF6871_Waddinxveen_Cottagepark 34_80_Dunavast
02_Waddinxveen_CottagePark_Dunavast

Cottage Park Waddinxveen

Het project CottagePark in Waddinxveen betreft een energie neutrale woonwijk, ontworpen in Engelse landschapsstijl. De totale ontwikkeling bestaat uit 84 woningen, verdeeld in koop- en huurwoningen. Dunavast verwerft 24 huurwoningen (appartementen) van CTN, een samenwerkingsververband tussen Nu Projectontwikkeling en Kroon & de Koning (VolkerWessels).

Adres
Waddinxveen

Huurappartementen
24

Bouwjaar
2022

cotaagepark-waddinxveen

Romantische Engelse stijl

De nieuwbouwwijk CottagePark is gelegen in Waddinxveen, op loopafstand van het winkelcentrum het Gouweplein. Het project, ontworpen door Roggeveen en Piso Architecten, wordt gebouwd in een romantische Engelse stijl; met markant gemetselde schoorstenen, warmrode bakstenen, ramen met roedeverdeling en verspringende dakvormen. Daarnaast hebben de woningen een hoogwaardige woon- en leefbaarheidskwaliteit, door de bijzondere woningarchitectuur, de inrichting van de waterrijke wijk, de hoge grote bomen en de ruime verkaveling.

Ontwikkeling

De woningen zullen naar verwachting eind 2022 Turnkey worden opgeleverd, waarna de verhuur kan starten in het sociale- en middel-dure huursegment.