Wonen

Toonaangevend op het gebied van residentieel vastgoed

Benieuwd naar de mogelijkheden?
wonen-header
duurzaamheid-img (1)

Onze visie op wonen

Bij Dunavast zien we de Wonen sector als een fundament van de samenleving, waar innovatie en duurzaamheid centraal staan. Onze visie is gericht op het ontwikkelen van woonvastgoed dat niet alleen voldoet aan de hedendaagse woonbehoeften, maar ook anticiperend is op de toekomstige levensstijlen. We combineren slimme stadsplanning met milieubewuste bouwpraktijken om gemeenschappen te creëren die veilig, inclusief en toekomstbestendig zijn.

Beleggend ontwikkelen, ontwikkelend beleggen

employee

Beleggen

Onze beleggingsstrategieën in de Wonen sector zijn gericht op het identificeren van langdurige waarde en stabiele rendementen. Wij zien investeren in woonvastgoed als een kans om bij te dragen aan de groei en stabiliteit van gemeenschappen, terwijl we ook financieel succes nastreven.

construction

Ontwikkelen

We focussen ons op leefruimtes die aansluiten bij de levensstijl van de moderne bewoner. Of het nu gaat om het realiseren van innovatieve wooncomplexen, het revitaliseren van historische wijken, of het creëren van nieuwe gemeenschapscentra, wij zijn toegewijd aan het creëren van woonruimtes die comfort en gemeenschapszin bevorderen.

image of building wood

Ruimte- en woningtekort

In een snel veranderende wereld is het tekort aan kwalitatieve en betaalbare woningen een groeiend probleem. Dit speelt vooral in stedelijke gebieden, waar de vraag naar woningen de beschikbare ruimte overstijgt. Bij Dunavast richten we ons op het ontwikkelen van veelzijdige woonoplossingen die zowel ruimte-efficiënt als betaalbaar zijn, om aan deze toenemende vraag te voldoen.

Stadsvernieuwing en gemeenschapsintegratie

Het moderniseren van bestaande woonwijken en het integreren van nieuwe ontwikkelingen in bestaande gemeenschappen is een complexe uitdaging. Dunavast erkent het belang van stadsvernieuwing die rekening houdt met zowel de historische als sociale context, en creëert woonruimtes die gemeenschappen versterken en verbinden.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie

Duurzaamheid is een cruciale uitdaging in de Wonen sector, met een toenemende druk om energie-efficiënte en milieuvriendelijke woonruimtes te creëren. Dunavast is voorloper in het ontwerpen van duurzaam woonvastgoed dat energiezuinigheid combineert met modern wooncomfort, in lijn met de nieuwste milieunormen.

Relevante projecten

Meer zien? Bekijk

Veelgestelde vragen

Hoe integreert Dunavast nieuwe woonprojecten in bestaande gemeenschappen?

We hechten veel waarde aan harmonieuze integratie. Onze projecten worden ontwikkeld met respect voor de lokale context, met als doel de sociale cohesie en de identiteit van de gemeenschap te versterken.

Hoe waarborgt Dunavast de duurzaamheid?