Zorg

Samen bouwen aan een gezondere toekomst

Benieuwd naar de mogelijkheden?
zorg-heaer (1)
visie-zorg

Onze visie op zorg

Bij Dunavast begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen binnen de zorgsector. Onze focus ligt op het ontwikkelen van zorgvastgoed dat niet alleen aan de huidige normen voldoet, maar ook inspeelt op toekomstige ontwikkelingen en behoeften. Met een toegewijde aanpak richten we ons op het creëren van innovatieve en duurzame zorgomgevingen die bijdragen aan de kwaliteit van zorg en het welzijn van bewoners, zorgverleners en hun omgeving.

Daarnaast heeft Dunavast een meerderheidsbelang in ontwikkelaar en belegger in zorgvastgoed Sonneborgh. Hiermee ontstaat een in Nederland unieke combinatie van investeren en ontwikkelen in de zorgsector, die vanwege de toenemende vergrijzing een groeiende behoefte heeft aan nieuwe locaties.

Beleggend ontwikkelen, ontwikkelend beleggen

employee

Beleggen

Onze beleggingsstrategie in zorgvastgoed richt zich op stabiele, langdurige rendementen en draagt bij aan de toekomst van de gezondheidszorg. We selecteren projecten die niet alleen financieel aantrekkelijk zijn, maar die ook daadwerkelijk bijdragen aan een betere zorgomgeving.

construction

Ontwikkelen

Bij de ontwikkeling van zorgvastgoed combineren we onze vastgoedexpertise met een grondig begrip van zorgbehoeften. We richten ons op het bouwen en transformeren van panden tot functionele en inspirerende zorgaccommodaties, in nauwe samenwerking met zorgprofessionals, om zo perfect aan te sluiten bij de gebruikers.

image of building wood

Ruimtetekort en flexibiliteit

In de snel evoluerende zorgsector is het gebrek aan flexibele ruimtes een veelvoorkomend probleem. Dunavast anticipeert op deze uitdaging door modulaire en aanpasbare zorgfaciliteiten te ontwikkelen. Onze projecten zijn ontworpen om mee te groeien en zich aan te passen aan veranderende zorgbehoeften, waardoor zorginstellingen de ruimte krijgen die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben.

Integratie van technologie en innovatie

De integratie van technologie in zorginstellingen is essentieel om kwalitatieve zorg te bieden. Dunavast ontwikkelt zorgvastgoed met de nieuwste technologische innovaties, van slimme gebouwbeheersystemen tot geavanceerde patiëntbewaking. Dit zorgt voor een verbeterde zorgervaring en stelt zorgverleners in staat om efficiënter en effectiever te werken.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie

Duurzaamheid is een cruciaal thema in de zorgsector, niet alleen vanuit milieuoverwegingen, maar ook voor operationele efficiëntie en kostenbesparing. Dunavast focust op het bouwen van energie-efficiënte zorggebouwen, die bijdragen aan een lagere ecologische voetafdruk en operationele kosten, terwijl ze een gezonde en helende omgeving voor patiënten creëren.

Een greep uit onze projecten

Meer zien? Bekijk

Veelgestelde vragen

Hoe zorgt Dunavast ervoor dat hun zorgvastgoed aansluit bij de actuele behoeften in de zorg?

Dunavast werkt nauw samen met zorgprofessionals en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorgsector. Hierdoor kunnen we ons zorgvastgoed zo ontwikkelen dat het niet alleen nu, maar ook in de toekomst, optimaal aansluit bij de behoeften van zorgverleners en patiënten.

Hoe waarborgt Dunavast de duurzaamheid?
Kan Dunavast ondersteuning bieden bij de financiering?